Referenssit

Akson Group Oy

Toteutimme laajan custom sivuston Akson Group Oy:lle, joka on yksi johtavista hoiva-alayritysten ketjuista. Sivuston tärkeimpinä tavoitteina oli saavuttaa uskottavan näköiset sivut, jotka toimivat niin kuluttajapuolella, kuin myös ketjuyrittäjyydestä kiinnostuneille.

Ividea Oy

Toteutimme Keski-Suomessa toimivalle ilmastointialan yritykselle sivut. Sivuston tärkeimpänä tavoitteena oli luoda uskottavat ja informatiiviset sivut, joiden kautta oli helppoa saada yhteys yrityksen tarjouslaskentaan.

Team Trade Oy

Rakensimme Team Trade Oy:lle modernin verkkokaupan, jossa yrityksen hyväksymät B2B-asiakkaat voivat tehdä omilla ostotunnuksillaan tilauksia suoraan verkosta.

Harr Oy

Toteutimme nuorelle rakennusalan yritykselle tyylikkäät ja kattavat verkkosivut, joiden avulla yrityksen monipuoliset palvelut pystyttiin tuomaan paremmin esille.

KAPOSK

Toteutimme KAPOSK-vaatebrändille kotisivut, joihin lisäsimme verkkokaupan, jotta asiakkaat voisivat tilata tuotteet suoraan verkosta.

Idair Oy

Idair Oy on kuluttajapuolelle suunnattu IV- ja LVI-alan yritys. Sivuston tärkeimpänä tavoitteena oli tuoda yrityksen palvelut kuluttajien saataville ja mahdollistaa tarjouspyyntöjen vastaanottaminen kätevästi suoraan sivuilta.

Rakennuspalvelu Silvo

Rakensimme Rakennuspalvelu Silvolle uudet sivut Kompakti sivupakettiin avaimet käteen periaatteella. Tärkeää oli, että saisimme yrityksen tarjoamat palvelut selkeästi esille ja luotua uskottavaa sisältöä, joka vakuuttaa kävijät.

Viherstudio

Uudistimme Viherstudio yrityksen vanhat sivut raikkaaseen ja moderniin Kompakti -sivupakettiin. Tärkeimpänä tavoitteena oli saada visuaalisesti tyylikäs toteutus ja sujuva tapa kerätä yhteydenottopyyntöjä asiakkailta sivujen kautta.

Petricom Tmi

Toteutimme Petricomille sivut, joiden tavoitteena on vahvistaa yrityksen brändiä ja kasvattamaan uskottavuutta. Tärkeää oli tuoda Petricomin palvelut selkeään asiakaslähtöiseen muotoon, jonka avulla edistetään asiakkaan yhteydenottojen määrää.