Tyytyväisiä asiakkaita

Tällä sivulla voit tutustua muutamiin toteuttamiimme projekteihin.

Akson Group Oy

Projektin tärkeimpinä tavoitteina oli luoda  helppokäyttöiset sivut, jotka toimivat apuna palveluiden markkinoinnissa asiakkaille ja uusille ketjuyrittäjille.

Ividea Oy

Loimme Ividealle uskottavat ja informatiiviset sivut, joiden kautta on helppoa saada yhteys yrityksen tarjouslaskentaan.

FinCap Pohjanmaa Oy

Toteutimme uudistuneen yritysilmeen mukaisen verkkosivun kattavien käytännöllisten ominaisuuksien kanssa.

Team Trade Oy

Rakensimme Team Trade Oy:lle modernin verkkokaupan, jossa yrityksen hyväksymät B2B-asiakkaat voivat tehdä omilla ostotunnuksillaan tilauksia suoraan verkosta.

Harr Oy

Toteutimme nuorelle rakennusalan yritykselle tyylikkäät ja kattavat verkkosivut, joiden avulla yrityksen monipuoliset palvelut pystyttiin tuomaan paremmin esille.

Kymenlaakson Invataksi Oy

Teimme uudelle taksiyritykselle helppokäyttöiset sivut, joilla asiakkaat voivat tutustua yritykseen ja antaa palautetta.

KAPOSK

Toteutimme KAPOSK-vaatebrändille kotisivut, joihin lisäsimme verkkokaupan, jotta asiakkaat voisivat tilata tuotteet suoraan verkosta.

Idair Oy

Sivuston tärkeimpänä tavoitteena oli tuoda yrityksen palvelut kuluttajien saataville ja mahdollistaa tarjouspyyntöjen vastaanottaminen kätevästi suoraan sivuilta.

Lemillan Oy

Asiakas halusi yksinkertaisen sivun, josta löytyy yrityksen perustiedot. Toteutus vastasi tähän tarpeeseen loistavasti.

Rakennuspalvelu Silvo

Rakentamiemme sivujen avulla yrityksen palvelut saatiin viestittyä asiakkaille entistä selkeämmin.

Viherstudio

Projektin tärkeimpänä tavoitteena oli luoda visuaalisesti tyylikäs toteutus ja sujuva tapa saada yhteydenottopyyntöjä asiakkailta sivujen kautta.

Katri Filppula Tmi

Asiakas sai helppokäyttöiset ja informatiiviset nettisivut, joiden kautta on helppo ohjata asiakkaita palveluiden ajanvaraukseen.

Petricom Tmi

Projektin tavoitteena oli tehdä yrityksen brändistä entistä uskottavampi. Myös palvelut haluttiin tuoda hyvin esille.

Kuljetus M Leivo Oy

Päivitimme Kuljetus M Leivo Oy:n sivustolle tyylikkään ulkoasun ja teimme siitä Leivon asiakkaille selkeämmän käyttää.

Mökin vuokraus

Teimme asiakkaan vuokramökin markkinointiin uuden uskottavamman ja selkeämmän toteutuksen, josta teimme ohjaukset varausjärjestelmään.