Referenssit

Akson group – Custom sivupaketti

Hoiva-ala yrityksen kotisivut

Toteutimme laajan custom sivuston Akson Group Oy:lle, joka on yksi johtavista hoiva-alayritysten ketjuista. Sivuston tärkeimpinä tavoitteina oli saavuttaa uskottavan näköiset sivut, jotka toimivat niin kuluttajapuolella, kuin myös ketjuyrittäjyydestä kiinnostuneille.

Ividea Oy – Custom sivupaketti

Toteutimme Keski-Suomessa toimivalle ilmastointialan yritykselle sivut. Sivuston tärkeimpänä tavoitteena oli luoda uskottavat ja informatiiviset sivut, joiden kautta oli helppoa saada yhteys yrityksen tarjouslaskentaan.

Idair Oy – Vasara sivupaketti

Idair Oy on kuluttajapuolelle suunnattu IV- ja LVI-alan yritys. Sivuston tärkeimpänä tavoitteena oli tuoda yrityksen palvelut kuluttajien saataville ja mahdollistaa tarjouspyyntöjen vastaanottaminen kätevästi suoraan sivuilta.

Petricom – Kompakti sivupaketti

Toteutimme Petricomille sivut, joiden tavoitteena on vahvistaa yrityksen brändiä ja kasvattamaan uskottavuutta. Tärkeää oli tuoda Petricomin palvelut selkeään asiakaslähtöiseen muotoon, jonka avulla edistetään asiakkaan yhteydenottojen määrää.

Viherstudio – Kompakti sivupaketti

Uudistimme Viherstudio yrityksen vanhat sivut raikkaaseen ja moderniin Kompakti -sivupakettiin. Tärkeimpänä tavoitteena oli saada visuaalisesti tyylikäs toteutus ja sujuva tapa kerätä yhteydenottopyyntöjä asiakkailta sivujen kautta.

Rakennuspalvelu Silvo – Kompakti sivupaketti + tekstien tuotanto

Rakensimme Rakennuspalvelu Silvolle uudet sivut Kompakti sivupakettiin avaimet käteen periaatteella. Tärkeää oli, että saisimme yrityksen tarjoamat palvelut selkeästi esille ja luotua uskottavaa sisältöä, joka vakuuttaa kävijät.

Karboni Oy – Rubiini sivupaketti

Päivitimme Kuntokeskus Karbonin sivut Rubiini sivupakettiin.  Yritykselle oli tärkeää saada sivut, joita voisivat itse lähteä kehittämään julkaisun jälkeen.

Villaveijarit – Kertoja sivupaketti

Loimme Villaveijareiden luojalle Annika Laarkolle sivuston, joka toimii informaation lähteenä hurjan suosion saaneelle Villaveijarit brändille. Annikalle rakennettiin sivustolle blogi ja linkitys verkkokauppaan, jonne kirjajulkaisut sekä oheistuotteet tulevat myyntiin.