Lisäpalvelut

Säästä aikaasi kotisivuprojektia ja sivujen käyttöä tukevilla palveluilla

Lisäpalvelumme tukevat sinua sivuston sisältöjen tuottamisessa ja teknisessä tuessa. Jos haluat projektin jälkeen toteuttaa laajempia muutoksia sivuille tai sinulla ei ole aikaa kirjoittaa sivusi tekstejä kuntoon, lisäpalveluista on sinulle suuri etu.

Hinnasto

Ylläpito 19€/kk

Ecwid-verkkokaupan lisääminen sivulle 250€

Kaksikielinen sivurakenne 250€

–> Lisäkielet 100€/kieli

Sivumuokkaukset ja tekstien tuotanto 100€/h (pyydä tarjous kokonaisuudesta)

Viimeistelypalvelu

Halutessasi viimeistelemme sivusi tekstit ja muut yksityiskohdat, jotta sinä säästät aikaa ja vaivaa sivujen toteutuksessa. Viimeistelypalvelu laskutetaan ennakkoarvion mukaan aikaperusteisesti 25€ alkavalta vartilta (eli tuntihinta 100€/h). Viimeistelypalveluun voi kuulua esimerkiksi:

Tekstit

• Tekstien luominen
• Tekstien lisääminen
• Tekstien täydentäminen ja kehittäminen

Kuvat

• Kuvien lisääminen
• Kuvien editointi
• Kuvapankkikuvien etsiminen

Sivut

• Sivujen muokkaaminen
• Muut sivustoon liittyvät toimet

Markkinointi

• Myynti ja markkinointipalvelujen integrointi

Ylläpitopalvelu

Sivutoteutustemme tekninen alusta on maailman suosituin kotisivutyökalu WordPress. Alustaa ja sivustojen rakentamisessa käyttämiämme työkaluja päivitetään jatkuvasti, joten pysyäkseen ajan tasalla, sivua on aika-ajoin päivitettävä. Ylläpitopalvelussamme hoidamme nämä päivitykset sinun puolestasi, jotta sinun ei tarvitsisi murehtia niistä. Hoidamme ylläpidon puolestasi hintaan 19€/kk (Ylläpitopalvelu ei sisällä palvelintilaa)

Ylläpitopalvelu sisältää

Sivuston päivittäminen

Huolehdimme kuukausittain, että kaikki WordPress-julkaisujärjestelmän ja asentamiemme lisäosien ja teemojen päivitykset ovat ajan tasalla.

U

Sivuston monitorointi

Käytämme 24/7 voimassa olevaa monitorointityökalua, jonka avulla varmistamme, että sivusto on toiminnassa. Näin pystymme reagoimaan nopeasti jos sivusto on jostakin syystä alhaalla.

Korjaustoimenpiteiden ehdottaminen

Mahdollisen vika -tai ongelmatilanteen tapahtuessa toimitamme yrityksellesi korjausehdotukset, joiden avulla saadaan sivusto takaisin toimimaan. Mikäli voimme itse tarjota teknistä tukea, niin laitamme korjaustoimenpiteistä ehdotukset ja hinta-arviot.

z

Ilmoitukset vika- ja ongelmatilanteissa

Ilmoitamme heti tiedon saatuamme asiakkaalle kaikista sivustoon liittyvistä poikkeuksista, jotka liittyvät sivuston käytettävyyteen tai turvallisuuteen.

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%