Nosta tasoasi lisäpalveluiden avulla

Hallinnoitpa sivujasi yksin tai tiimisi kanssa, alustavalintamme tekee sen sinulle uskomattoman helpoksi!

Sisältöpalvelut

Analytiikka

Google Maps

Hintalaskuri

1. Sisältöpalvelut kotisivurynnäkön® tukena

Kotisivurynnäkön® avulla saat yrityksellesi asiantuntijoidemme kasaamat kotisivut, jotka ovat tekstejä vaille valmiit. Jos et itse ehdi tuottaa tai siirtää sivutekstejä, voimme viimeistellä sivut kotisivuprojektin jälkeen lisäämällä tuottamasi tekstit tai tuottamalla tekstit suoraan sivuille.

Tarjoamme palvelut sekä tekstituotantoon, että tekstien lisäämiseen kiinteän ja selkeän hinnastomme mukaan.

2. Ymmärrä asiakkaitasi analytiikan avulla

Analytiikka sopii yrityksille, joilla on tavoitteena lisätä myyntiä kotisivujen ja digitaalisen markkinoinnin avulla. Ilman tietoa yrityksesi markkinoinnin kehittäminen perustuu arvailuun.

Analytiikan avulla saat tietoa siitä, kuinka asiakkaasi käyttäytyvät sivuillasi. Pystyt tunnistamaan sivustosi kipukohdat ja saat hyviä kehitysideoita asiakaskokemuksen suoraviivaistamiseen.

Tulossa pian!

3. Lisää sivuillesi kartta ja auta asiakkaitasi löytämään toimipisteesi

Karttapalvelun lisääminen kotisivuille voi olla loistava lisä paikallisesti toimivalle yritykselle kuten kivijalkaliikkeelle tai ravintolalle.

Kartan avulla asiakkaat löytävät toimipisteesi ja he voivat esimerkiksi asettaa toimipisteesi suoraan puhelimensa navigaattoriin.

Tulossa pian!

4. Palvele asiakkaitasi ja tunnista ostohalukkaat asiakkaat hintalaskurin avulla

Hintalaskurin suurin hyöty syntyy siitä, että sen avulla pystyt tunnistamaan aidosti ostohalukkaat asiakkaat sivuiltasi.

Kun potentiaalinen asiakas käyttää laskuria, hän jättää yhteystietonsa, minkä jälkeen sinä voit olla häneen yhteydessä valitsemallasi tavalla.

Tulossa pian!