Ylläpito

Sivuston ylläpito ja toimivuuden varmistaminen

Huolehdimme, että sivustosi toimii.

19€/kk

Ylläpitopalvelumme sisältää…

✅ Sivuston päivittämisen
✅ Sivuston monitoroinnin
✅  Ilmoitukset vika- ja ongelmatilanteissa

✅  Korjaustoimenpiteiden ehdottamisen ja tarjoamisen

✅  Kotisivurynnäkkö® -palvelun asiakkaille väliaikaisen palvelintila-ajan pidennyksen

 

Hintoihin lisätään alv 24%

Mitä sivuston päivittäminen sisältää?

Huolehdimme kuukausittain, että kaikki WordPress -julkaisujärjestelmään ja sen lisäosiin sekä teemoihin liittyvät päivitykset ovat ajantasalla.

Mitä tarkoittaa sivuston monitorointi?

Käytämme 24/7 voimassa olevaa monitorointityökalua, jonka avulla varmistamme, että sivusto on toiminnassa. Näin pystymme reagoimaan nopeasti jos sivusto on jostakin syystä alhaalla. 

Mitä tarkoittaa ilmoitukset vika- ja ongelmatilanteissa?

Ilmoitamme heti tiedon saatuamme asiakkaalle kaikista sivustoon liittyvistä poikkeuksista, jotka liittyvät sivuston käytettävyyteen tai turvallisuuteen.

Mitä tarkoittaa korjaustoimenpiteiden ehdottaminen ja tarjoaminen?

Mahdollisen vika -tai ongelmatilanteen tapahtuessa toimitamme korjausehdotukset, joiden avulla saadaan sivusto takaisin toimimaan. Mikäli voimme itse tarjota teknistä tukea, niin laitamme korjaustoimenpiteistä ehdotukset ja hinta-arviot.

Mitä tarkoittaa väliaikaisen palvelintila-ajan pidennys?

Rakennamme Kotisivurynnäkkö®-palvelun sivut aina väliaikaiselle palvelintilalle, jossa käyttöönottokoulutuksen jälkeen asiakas pääsee rakentamaan sivustonsa valmiiksi. Kaikilla Kotisivurynnäkkö®-palvelun tilanneilla on varattu 1 kuukausi aikaa rakentaa sivustonsa julkaisuvalmiiksi. Mikäli asiakas tilaa myös ylläpidon uuden sivuston yhteydessä on väliaikainen palvelintila käytössä, niin kauan kuin ylläpitopalvelusopimus on voimassa tai valmis sivusto on julkaistu.