Ohjekirjasto tekee kotisivujen muokkauksesta entistäkin yksinkertaisempaa

Olemme julkaisseet sivujen käytön tueksi ohjekirjaston, josta voit jatkossa etsiä tarpeeseesi sopivia ohjeita sivujen muokkausta varten. Ohjekirjastossa on ohjeita muun muassa tekstien, kuvien ja videoiden lisäämiseen ja muokkaamiseen, minkä lisäksi tulemme lisäämään monipuolisesti ohjeita muun muassa painikkeiden, valikkojen ja sivurakenteiden muokkaukseen. Kirjastoon tullaan myös rakentamaan sivujen markkinointia tukeva markkinointi-osio, josta tulet löytämään parhaat ideat sivujen käyttöön yrityksesi markkinoinnissa.

Ohjeita sekä arkikäyttöön, että laajempaan jatkokehitykseen
Kirjasto on helppokäyttöinen peruskäyttäjälle, mutta sivuilla tullaan myös lisäämään edistyneempään käyttöön soveltuvia ohjeita. Jotta peruskäyttäjän olisi mahdollisimman yksinkertaista käyttää sivujaan, eivätkä tavanomaisimmat tarpeet sekoittuisi edistyneempien ohjeiden kanssa, olemme jakaneet kaikki ohjeet kahteen kategoriaan:

Ohjeet tavanomaiseen käyttöön
Ohjeet edistyneeseen käyttöön
Normaalissa arkikäytössä pärjäät hyvin pitkälle tavanomaiseen käyttöön tarkoitetuilla ohjeilla. Edistyneitä ohjeita saatat tarvita sivuston laajemmassa jatkokehityksessä.

Allaolevassa kuvassa esimerkki tekstien muokkaus -sivulta:

Ohjekirjasto vähentää sivuston riippuvuutta yksittäisistä henkilöistä
Kirjaston tärkein tavoite on auttaa tekemään sivujen jatkokehitystä itsenäisesti ilman, että asioiden opiskeluun tarvitsee käyttää tolkuttomasti aikaa.

Ohjekirjaston sisältö on saanut jo testivaiheessa erinomaista palautetta ja se tuokin käyttönottokoulutusta tukevana elementtinä paljon itseluottamusta sivujen jatkokehitykseen. Toisaalta ohjekirjasto tekee sivujen jatkokehityksestä myös henkilöstä riippumatonta, sillä voit jatkossa ohjata sivujasi muokkaavat tiimisi jäsenet etsimään tiedon suoraan ohjekirjastosta huolimatta siitä, ovatko he käyneet koulutuksemme vai eivät.

Sivustosi muokkaus ja kehitys eivät siis enää ole vain sinun tai meidän takanamme. Se siis paitsi helpottaa elämääsi, säästää sinulta aikaa ja rahaa.

Siirry ohjekirjastoon tästä!

Ota yhteyttä

044 971 7273