Tarina

Keväällä 2020 koronapandemia söi vanhalta liiketoiminnaltamme pohjan ja tajusimme, että pysyäksemme hengissä, meidän oli keksittävä bisneksemme uudelleen.

Olimme jo aiemmin alkaneet tehdä asiakkaillemme helpommin muokattavia ja jatkokehitettäviä kotisivuja, jotta pystyimme paremmin auttamaan asiakkaita digitaalisessa markkinoinnissa. Samalla olimme huomanneet, että käsityksemme hyvästä verkkosivusta menivät asiakkaidemme näkemysten kanssa samoilla linjoilla.

Nettisivu.net syntyi kun mietimme, miten voisimme viedä tätä palvelumallia vieläkin pidemmälle. Miten pystyisimme rakentamaan palvelun, jollaisen olisimme itse halunneet ostaa.

Päätimme ottaa riskin uskoen siihen, että ihmiset uskoisivat samoihin arvoihin kuin itse uskoimme. 

Nettisivu.net on erityisesti helppouteen ja läpinäkyvyyteen pohjautuva palvelu.

Valmiiksi rakentamiemme helppokäyttöisten sivupohjien avulla pystyimme varmistamaan, että asiakkaat saisivat aina yhtä hyvän palvelukokemuksen ja saimme samalla tehtyä toiminnastamme läpinäkyvämpää. Samaan aikaan saimme karsittua projektien hintaa nostavia työvaiheita pois, mikä mahdollisti kaiken tämän tekemisen kohtuullisilla hinnoilla.

Tähän mennessä olemme toteuttaneet sivut jo useille kymmenille asiakaille ja kehitämme palveluamme edelleen, jotta saisimme asiakkaillemme yhä paremmat eväät käyttää sivuja liiketoimintansa tukena.

Tavoitteenamme on olla markkinoiden luotettavin ja luotetuin kumppani sellaisille asiakkaille, jotka haluavat saada helposti laadukkaat kotisivut, joita voivat myös itse jatkokehittää.