Sivustojen ominaisuudet

Loimme sivujen ominaisuuksien vertailun helpottamaan valintaasi!

Ilman hyvää tarttumapintaa sopivan sivupohjan löytäminen voi olla haastavaa. Alta löydät selkeät kuvaukset siitä, millä perusteella me arvotamme sivujen ominaisuudet.

DESIGN

Tämä mittaristo kertoo, miten visuaalisesti vaikuttava kyseinen sivupohja on.


Visuaalisuuteen ei ole erityisemmin panostettu, mutta sivu voi olla muilta ominaisuuksiltaan hyvinkin toimiva.

★★
Sivu on tyyliltään hyvin yksinkertainen, mutta samaan aikaan siisti. Hyvällä kuvituksella siitä pystytään rakentamaan hyvinkin uskottava kotisivu.

★★★
Sivu on selkeä ja pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon sivun suunnittelussa, jotta sivusta on saatu rakennettua tyyliltään yhteneväinen ja laadukas kokonaisuus. 

★★★★
Sivu on alusta loppuun vaikuttavan näköinen ja sitä tehdessä ollaan kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin. Sivusta ollaan saatu rakennettua moderni, vaikuttavan näköinen ja erittäin laadukas kokonaisuus. 

★★★★★
Joskus inspiraatiosta syntyy jotain aivan uskomattoman hienoa! Viiden tähden sivupaketit ovat alusta loppuun hiottuja kuten neljän tähden sivutkin, mutta tämän luokan sivujen kohdalla lopputulos on jostain syystä erityisen sykähdyttävä.

HAKUKONEPOTENTIAALI

Tämä mittaristo kertoo, miten hyvin sivusto tukee hakukoneystävällisen sisällön tuottamista. Tärkein vaikuttava tekijä hakukonepotentiaalissa onkin se, miten helppoa sivuille on tuottaa paljon sisältöä, joka tukee hakukoneoptimointia.


Sivusto on yhden sivun laajuinen (One Pager) ja tekstillisesti sivusisältö jää melko suppeaksi.

★★
Sivusto on yhden sivun laajuinen (One Pager), mutta sitä on laajennettu enintään muutamilla välilehdillä, joihin voidaan lisätä sisältöä.

★★★
Sivustolle on suunniteltu valmiiksi useita erilaisia välilehtiä, joiden oletettu tekstisisällön määrä on suhteellisen vähäinen. Sivustolta puuttuu artikkeli-osio.

★★★★
Sivustolle on suunniteltu valmiiksi useita erilaisia välilehtiä, joiden oletettu tekstisisällön määrä on laajempi. Sivustolta puuttuu artikkeli-osio.

★★★★★
Sivuille pystytään lisäämään helposti paljon tekstisisältöä, minkä lisäksi sivuilla on myös sivuston tyylin mukaan räätälöity artikkeli-osio, joka mahdollistaa sivuston aktiivisuuden ja tekee lisäsisältöjen tuottamisesta erittäin helppoa.

HELPPOKÄYTTÖISYYS

Tämä pisteytys kuvaa sivujen tavanomaisen jatkokehityksen helppoutta. Kaikki sivupohjamme ovat muokattavissa ja pienellä harjoittelulla opit käyttämään pohjaa kuin pohjaa. Jos sivupaketin helppokäyttöisyys on kuitenkin arvioitu korkeaksi, on sivujen muokkaus vielä keskivertoakin helpompaa.

  • Tekstien muokkaus helppoa: 1
  • Tekstien lisäys helppoa: 1
  • Kuvien vaihtaminen helppoa: 1
  • Kuvien lisäys helppoa: 1
  • Välilehtien lisäys helppoa: 1

= max 5

HINTALUOKKA

Tämä mittaristo kuvaa sivupaketin hintaluokkaa


0-500€

★★
501-1000€

★★★
1001-1500€

★★★★
1501-2000€

★★★★★
2000€+